#RriNëShtëpi

Bli tani nga siguria e shtëpise tënde dhe ne i sjellim produktet aty në siguri të plotë

Na gjeni

Nëse doni të na vizitoni na gjeni në adresat e mëposhtme:

🛒 Bulevardi Ismail Qemali, Skelë, Vlorë

🛒 Sheshi i Flamurit, objekti nr 1, Vlorë

🛒 Lungomare, Banesa Beis, Vlorë

Adresa qëndrore

Marketi im, Bulevardi Vlorë Skelë,

Orari

E Hënë - E Dielë

07:00 - 17:30